«Олімпійський тиждень завершився»

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією Андріївського ліцею №2 стало проведення Олімпійського тижня та Олімпійського уроку до Дня фізкультури та спорту. Цього року він пройшов з 8 по 15 вересня. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей Олімпійського руху в Україні, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму. Олімпійський тиждень пройшов дуже цікаво.
З учнями 1-11 класів були проведені різноманітні заходи, а саме: Олімпійський урок «Діти –Олімпійська нація України, проведений для учнів 1-11класів, в 5 класі пройшла тематична бесіда «Спорт – сила, краса, здоров’я», конкурс малюнків, фотографій на тему: «Ми майбутні олімпійці», пройшов для учнів
1-4 класів. У 5-11 класах був проведений флеш моб “В здоровому тілі – здоровий дух. Я виконую ранкову руханку. А ти?”. Спортивні вправи під гаслом «Я- майбутній олімпієць» , вміло показали вихованці 6-А класу.
Веселими та задоволеними залишилися всі учасники заходів, а вчителі переконалися, що в закладі навчаються сильні, сміливі, спритні учні.
Возможно, это изображение 1 человек Возможно, это изображение 1 человек, играет в футбол, играет в футбол и трава Возможно, это изображение 1 человек и ребенок Возможно, это зарисовка (1 человек, велосипед, скутер и текст)